Unit 3 The Internet
单元素养提升(三)
Unit 3
Ⅰ. 单句语法填空
1. Martin drove along until he found a penaltyconvenient(convenience)parking place.
2. What is the most updated宝贝英语(update) development in this field?
3. Surfing the Internet has a beneficial(benefit)effect on children’s learning.
4. The telescope reveals many distant (distance) stars to us.
5. I was inspired(inspire)to work harder than ever before by my teacher.
【补偿训练】
①Dreams can be a rich source of inspiration(inspire) for an artist.
②It was the most inspiring (inspire) match of the ason.
6. The Centre is easily accessible (access) to the general public.
7. So far, this view has been confirmed (confirm) scientifically.
8. If presd (press), he will admit that he knew about the affair.
9. Could you get a camera from him at businesspartnera discount?
10. It was an embarrassing致我们终将逝去的青春歌曲 (embarrass)situation, but they carried it through well.
Ⅱ. 用适当的介词或副词填空
1. I had a chat with veral residents in the morning and spoke Swedish.
2. If it is convenient freight forwarderto/for you today, plea post the letter for me on your way home.
3. He said his car had got stuck in the snow.
4. Disabled visitors are welcome; there are good wheelchairs access to most facilities.
thickness
5. The company I work for went through a tough period.
6. I must get in shape. Otherwi, I will lo the game.
7. I always make sure I keep track of all the money I spend.
8. Don’t make fun of others, in particular the disabled.
9. I’ve just taken over the job, so I’m not familiar with things.
10. You should keep in深圳unity3d培训 mind the uful tips and guidelines.
Ⅲ. 完成句子
1. When the patient woke up, he found himlf lying in the bed in a hospital.
当这个病人醒来时, 他发现自己躺在医院的病床上。
2. The author’s attitude was so rude that all the fans felt disappointed.
这个作者的态度如此粗鲁, 以至于所有粉丝们都感到很失望。
3. Now that father has lost his job, we’re going through a tough period.
既然父亲失业了, 我们现在要经历一段困难的时期。
4. My next target is to keep my family company, travelling the whole China.
我下一个目标是陪伴家人, 游览全中国。
5. The more inspiring the speech is, the more popular it is.
演讲越鼓舞人, 越受欢迎。
八年级英语上册教案
Ⅳ. 阅读理解
(2020·蚌埠高一检测)
Who doesn’t want to live life in style? Life is like a road on which you never get a chance to return, and is not a very long road either. So we should try to live life to the fullest and enjoy every bit of it.
英文小作文
Every individual has unique likings and preferences, and all of us try to live the lives that suit us best. The world is like a painting cloth on which different people with different races, different languages, and different cultural backgrounds interact. But among the, the arts provide an easy and natural way for people to connect.
organize People with a knack for the arts usually discover it in childhood. But art isn’t only for the talented; it can help everyone grow. Tho with a strong artistic background are often more energetic, and more successful in all fields of life. Art widens the range of a person’s life.
Painting is one of the most popular art forms. Tho who are interested in taking it up as a career need to go through extensive training to get familiar with the various styles. Professional painters often host art exhibitions, with art lovers from all over the world coming to e and buy their creations. Sometimes the paintings are sold at high prices.
Performing arts are equally popular and admired. Dance, instrumental music, drama and so on require unusual artistic talent as well as a long period of education and training
before audiences start to applaud the performances. But anyone with some artistic n can make art part of his/her life, and benefit from it.
【文章大意】本文是一篇议论文。艺术可以把不同背景的人联系在一起, 有艺术天赋的人通常在各个领域都会更加成功。
1. Why should people make the most of life ?
A. Life is difficult but enjoyable.
B. Life is valuable and ordinary.
C. Life is too short to be wasted.
D. Life is like a road full of tomorrows.
【解析】选C。推理判断题。根据第一段中的“Life is like a road on which you never get a chance to return, and is not a very long road either. So we should try to live life to the fullest and enjoy every bit of it. ”可知人生没有回头路, 而且非常短暂, 我们要努力享受生活
的一点一滴。我们不能浪费生活, 要珍惜生活给我们的一切, 故选C。
2. What’s the main idea of Paragraph 2?
A. Different people have different lifestyles.
B. Different people have different cultures.
C. Art can make people happier.
D. Art can connect people together.
【解析】选D。段落大意题。根据第二段中的“But among the, the arts provide an easy and natural way for people to connect. ”可知艺术可以很自然地把不同背景的人联系在一起, 故选D。