阅读理解 There is a barin our town with the name “The White Hor”. It

更新时间:2023-02-04 05:41:50 阅读: 评论:0

题文

阅读理解           There is a bar(酒吧)in our town with the name “The White Hor”. It is Mr. Webster's. Few people went to the bar last year, but things are quite different now.           There was a picture of a white hor on the door of the bar. Then a stranger came in one day, drank something, looked around the bar, and then said to Mr. Webster, “Few people come here. Take down the picture of the white hor and put a picture of a black hor instead.”         “But the name of the bar is ‘The White Hor’,”Mr. Webster said.        “Yes, but do it.”the man said. Then he went out of the bar.            Mr. Webster went to an artist and said, “I want a picture of a black hor.”            The next day a picture of a black hor was on the door of the bar instead of that of the white hor. Soon after the door opened, a man came in and said, “There's a mistake on the door of your bar, and the picture is different from the name.”The man looked, sat down and drank something.           Then another man came in and said the same, and then another and another. A lot of people came in and said, “The picture on your door is wrong,”and they all stopped and drank in Mr. Webster's bar.1.The stranger told Mr. Webster to take down the picture of the white hor becau he knew________. A. a picture of a black hor showed good luck B. the picture of the white hor wasn't good for the bar C. people would understand the picture different from the name D. people would come in and tell the picture was different from the name2.Mr. Webster agreed with the stranger ________. A. though he wasn't ready to do it like that at first B. though he didn't like the black hor C. becau he knew he was an artist D. becau he also wanted to change the picture3.More and more people came to the bar becau ________. A. it had changed its name B. the black hor was better than the white one C. the bar had a black hor D. they wanted to show the mistake4.The stranger ________.A. was cleverer than Mr. Webster B. didn't like the white hor at the beginningC. knew Mr . Webster and the artistD. got much money by teaching Mr. Webster5.From the story we have learnt that ________.

A. if your business is not good, you'd better change the name or the pictureB. if you are in trouble, you should take others'ideas C. when you have difficulty, don't give up D. when a good name is given, it can cau success

题型:未知 难度:其他题型

答案

1.D 2.A 3.D 4.A 5.B

点击查看故事类阅读知识点讲解,巩固学习

解析

该题暂无解析

考点

据考高分专家说,试题“阅读理解 There.....”主要考查你对 [故事类阅读 ]考点的理解。

故事类阅读

故事类阅读:文章一般描述的是某一件具体事情的发生发展或结局,有人物、时间、地点和事件。命题往往从故事的情节、人物或事件的之间的关系、作者的态度及意图、故事前因和后果的推测等方面着手,考查学生对细节的辨认能力以及推理判断能力。阅读这类材料时,同学们一定要根据主要情节掌握文章主旨大意,同时抓住每一个细节,设身处地根据文章内容揣摩作者的态度和意图,根据情节展开想象,即使是碰到深层理解题也可迎刃而解。

故事类阅读注意:初中生接触到的阅读材料大都是故事类。阅读故事类的材料,应该抓住人物线索、地点线索、时间线索和情节发展线索。 特别注意的是,以上线索往往是并存的。因为情节的发展总是涉及到人物的变化、时间的推移、场景的变换等。而阅读材料后的阅读理解往往会围绕这些内容设计一些事实类的理解题。 凡事实类的理解题都可以从阅读材料的表层文字中找到答案。 在阅读故事类短文时,应理解文章的深层含义,也就是它的主题。在此需要注意的是,现在的阅读理解题在测试事实类的理解题的同时,往往有一道推理类理解测试题.

本文发布于:2023-02-04 05:41:50,感谢您对本站的认可!

本文链接:https://www.wtabcd.cn/fanwen/fan/89/202879.html

版权声明:本站内容均来自互联网,仅供演示用,请勿用于商业和其他非法用途。如果侵犯了您的权益请与我们联系,我们将在24小时内删除。

标签:阅读理解   barin   town   White   Horse
相关文章
留言与评论(共有 0 条评论)
   
验证码:
推荐文章
排行榜
Copyright ©2019-2022 Comsenz Inc.Powered by © 专利检索| 网站地图