人教版2022届高三英语一轮复习练习:选修七 Unit 1 Living well Word版含答案

更新时间:2023-06-15 08:49:57 阅读: 评论:0

Unit 1 Living well
阅读理解·组块专练——练速度
(限时:35分钟)
.阅读理解
赣州中央公园
A
Jack was born without eyes. He was very lucky as he grew up having other kittens (young cats) to socialize with, and was ud to people from the moment he was born. However, when it came time to find the kittens homes, no one knew where Jack would end up.煎荷包蛋的做法
That's when I got an e­mail from my friend. All she asked was “Do you still want one of the kittens? There's one here with no eyes and no one would like to take him.” Without thinking, I told her that I did want the kitten.
When we first brought him home, Jack stayed mostly in my room. After about a day he had no issues running around and climbing on everything. At times he gets lost in the hou, he'll stop. But we just call him and talk to him and it isn't long before he finds his way back to us.
A few weeks after getting Jack, we got a new farm cat named Bear. Jack and Bear have become best friends. It doesn't matter that he can't e. He always knows when Bear is around. He'll run across the yard straight to Bear and wrap his front legs around his neck in a big hug. They run after each other around and wrestle. They女生为什么会痛经'll lie down in the grass together when tired.
Jack is truly an inspiration. I've owned lots of kittens in my life, but Jack is the happiest and most playful. He doesn't feel sorry for himlf. He doesn't need pity. I think Jean, owner of Gumbo, another eyeless cat, said it is best when she told me that cats don't have disabilities, they have adaptability.
语篇解读:本文是一篇记叙文。杰克是一只生来就没有眼睛的猫,但他从不自怨自怜,而是和其他的小猫一起玩闹,学会与人相处,过着欢快的生活。
1.Why did Jack come to our home?
A.I cared for an eyeless cat.
B.I didn't mind whether he was blind.
C.No other young cats kept him company.
D.My friend begged me to take him home.
解析:选B 细节理解题。依据其次段的二十进制“Do you still want one of the kittens? There's one here ... to take him.still 的提示可知,作者曾经想要一只猫;当作者的伴侣说有一只没有眼睛的猫无人要,问作者是否要他时,作者想都没想就说要这只猫,由此可知作者并不介意他没有眼睛,因此选B。
2.Which of the following statements is TRUE?
A.Jack often wrestles with Bear indoors.
B.Jack likes to play with a new eyeless cat.蛋炒饭怎么炒
C.Jack quickly adapts to the new environment.
D.Jack is good at talking and playing with people.腾冲是哪里
解析:选C 推理推断题。依据第三段中的After about a day he had no issues running around and climbing on everything.可知,杰克很快适应了新环境。
林家宅373.What does the underlined word “issues” in Paragraph 3 mean?
A.Trouble.            B.Fun.
C.Luck.    D.Business.
解析:选A 词义猜想题。依据第三段的最终两句可知,杰克找不到方向时会停下来,听到我们喊他、和他说话时,他很快就能找到我们,因此该处表示或许过了一天他就没有困难,可以处处跑了。 issue 表示困难,故选A。
4.What can we learn from the passage?
A.A cat has nine lives.
B.All is well that ends well.
C.God helps tho who help themlves.
D.A good beginning makes a good ending.
解析:选C 推理推断题。文中没有眼睛的杰克并没有由于失明而自暴自弃,而是和其他的猫一起玩耍,学会与人相处,过着欢快的生活,C项天助自助者最具有概括性。A项表示猫有九命;B项表示结局好,一切都好;D项表示善始善终
B
Former National Football League player and children夸夸我的妈妈作文's author Tim Green has added another book to his list of accomplishments: Unstoppable. The book tells the story of a 12­year­old boy named Harrison, who survives life in a cruel foster home (寄养家庭) before he finally finds a loving family. Once he ttles in and realizes his natural football ability, tragedy strikes again and he los his leg becau of a deadly bone cancer. Unstoppable follows Harrison's incredible journey as he faces many challenges in his life.
Tim Green says he decided to write a novel about a kid facing cancer after watching how his wife fought to survive her own illness. Her mental and physical toughness were more heroic to me than anything I'd ever en in the national sports leagues, Green told TFK kid reporter Zachary J. Lewis.

本文发布于:2023-06-15 08:49:57,感谢您对本站的认可!

本文链接:https://www.wtabcd.cn/fanwen/fan/89/1039378.html

版权声明:本站内容均来自互联网,仅供演示用,请勿用于商业和其他非法用途。如果侵犯了您的权益请与我们联系,我们将在24小时内删除。

标签:没有   作者   眼睛   可知   理解
相关文章
留言与评论(共有 0 条评论)
   
验证码:
推荐文章
排行榜
Copyright ©2019-2022 Comsenz Inc.Powered by © 专利检索| 网站地图