2020年商务英语(BEC)初级口语试题及答案(卷五)borrowing
The Importance of Good Communications
Effective communication is esntial for all organizations. It links the activities of the various parts of the organization and ensures that everyone is working towards a common goal. It is also extremely important for motivating employees. Staff need to know how they are getting on, what they are doing right and in which areas they could improve. Working alone can be extremely difficult and it is much easier if someone takes an interest and provides support. Employees need to understand why their job is important and how it contributes to the overall success of the firm. Personal communication should also include target tting. People usually respond well to goals, provided the are agreed between the manager and subordinate and not impod.
However, firms often have communication problems that can undermine their performance. In many cas,the problems occur becau messages are pasd on in an inappropriate way. There are, of cour, veral ways of conveying information to others in thanksgivingday
the organization which include speaking to them directly, e-mailing, telephoning or nding a memo. The most appropriate method depends on what exactly it is you are communicating. For example, anything that is particularly nsitive or confidential, such as an employee's appraisal, should be done face-to-face.remained
贝吉獾 One of the main problems for nior executives is that they do not have the time or resources needed to communicate effectively. In large companies, for example, it is impossible for nior managers to meet and discuss progress with each employee individually. Obviously this task can be delegated but at the cost of creating a gap between nior management and staff. As a result, managers are often forced to u other methods of communication, like memos or notes, even if they know the are not necessarily the most suitable means of passing on messages.
The u of technology, such as e-mail, mobile phones and network systems, is speeding up communication immenly. However, this does not mean that more investment in technology automatically proves beneficial: systems can become outdated
or employees may lack appropriate training. There are many communications tools now available but a firm cannot afford all of them. Even if it could, it does not actually need them all.The potential gains must be weighed up against the costs, and firms should realize that more communicationdoes not necessarily mean better communication."
As the number of people involved in an organization increa, the u of written communication ris even faster. Instead of a quick conversation to sort something out numerous messages can be pasd backwards and forwards. This can lead to a tremendous amount of paperwork and is often less effective than face-to-face communication. When you are actually talking to someone you can discuss things until you are happy that they have understood and feedback is immediate. With written messages, however, you are never quite sure how it will be received what you think you have said and what the other person thinks you have said can be very different.
The amount of written information generated in large organizations today can lead to communication overload. So much information is gathered that it gets in the way of makin
g decisions. Take a look at the average manager's desk and you will e the problem -- it is often covered with letters, reports and memos. This overload can lead to inefficiencies. For example, managers may not be able to find the information they want when they need it. Communication is also becoming more difficult with the changes occurring in employment patterns. With more people working part-time and working at home, managing communication is becoming increasingly complex.
In the first paragraph the writer recommends that communication with staff should includeA. some feedback on their job performance.英语四级分数计算
B. an explanation of how company targets have been t.庄子与惠子游于濠梁翻译
C. information on promotion prospects within the company.
shivaree D. an indication of which duties they can expect assistance with.
1.参考答案:A 系统解析:文中第一段:“Staff need to know how they are getting on,what they are doing right and in which areas they could improve.”意为:“员工需要知道他们进
展得怎么样,做对了什么事,在哪些方面需要改进。”选项A符合题意。
hitandrun According to the writer, the best way of achieving effective communication is toA. adapt the message to suit a particular audience.
B. make the content of messages brief and direct.
2007年考研英语真题
C. lect the most suitable means of conveying a particular message.
D. ensure that information is targeted at the appropriate group of people.
2.参考答案:C 系统解析:文中第二段:“The most appropriate method depends on what exactly it is you are communicating.For example,anything that is particularly nsitive or confidential,such as an employee’S appraisal,should be done face—to—face.”意为:“最合适的方法取决于你正在交谈的内容。”选项C符合题意。suitable与appropriate为同义替换。
工商管理硕士报考条件