高考英语一轮总复习6Unit5LanguagesAroundTheWorld新人教版必修第一册

更新时间:2023-05-20 19:18:00 阅读: 评论:0

课时质量评价(六)凉风习习
必修第一册 UNIT 5 LANGUAGES AROUND THE WORLD
题型组合练——阅读理解+七选五+语法填空+读后续写
Ⅰ. 阅读理解
A
(2021·湖南永州三模)
CIEE Summer Language and Culture Programme
Bring your advanced Spanish language skills to the small city of Alcalá, located in the heart of Spain. The CIEE programme provides cours in Spanish, across a range of academic areas, at our partner school, Universidad de Alcalá. Small class­sizes combined w
ith co­curricular activities will advance your Spanish skills and give you in­depth insight into the region's history and culture.
Language Requirements
Before the start of the programme, students must complete four mesters of college­level Spanish and have a 3.0 GPA in the most recently completed Spanish class.
Unique Experiences
◆Explore historical treasures in nearby Cuenca, Segovia, and Toledo.
◆Stay with a Spanish family at their Alcalá home and take in the language as you live like a local.
◆Take an overnight trip to Asturias­Cantabria or Valencia to get a n of Spain's incredible geographical and cultural diversity.
Dates & Fees
You get more for every dollar when you study abroad with CIEE, becau our high­quality programmes include everything from tuition to insurance. But pay attention, cost of international airfare, local transportation, books and supplies, visas, and personal expens are not included.
专四是什么南安普顿yesterdayoncemore歌词
PROGRAMME
START DATE
END DATE
FEES
long time no e什么意思Summer Session Ⅰ
Jun 1, 2021
i can e you smileJun 30, 2021
$3,320
Summer Session Ⅱ
Jul 1, 2021
Jul 30, 2021
$4,150
Summer Session Ⅰ and Ⅱ
Jun 1, 2021
Jul 30, 2021
$6,970
For more information, plea visit our website at https://www.ciee.org.
brilliant是什么意思
【语篇解读】本文是一篇应用文。文章介绍了CIEE针对高级西班牙语言学习者开设的暑期语言文化项目。
1. Who is the text probably intended for?
A. Cultural tourists.
B. Self­guided travellers.
C. Spanish beginners.
D. Advanced Spanish learners.
D 细节理解题。根据Language Requirements部分中的内容可知,该课程是针对高级西班牙语言学习者准备的。故选D。
2. Which of the following experiences can participants get from the programme?
A. Staying with local residents.
B. Taking an overnight trip to Cuenca.
C. Attending some non­Spanish class.
D. Exploring all the historical treasures in Alcalá.
A 细节理解题。根据Unique Experiences部分中的“Stay with a Spanish family at their A
lcalá home and take in the language as you live like a local.”可知,参与者可以在活动中与当地人住在一起。故选A。
3. How much do you need to spend at least for a two­month ssion?
A. $3,320.      B. $4,150.
C. $6,970.    D. $7,470.
sourcecode
C 数字计算题。根据regardlessofDates & Fees部分中表格内容可知,两个学期的课程分别报是:$3,320+$4,150=$7,470;同时报是$6,970和“But pay attention, cost of international airfare, local transportation, books and supplies, visas, and personal expens are not included.”可知,两个学期的费用最少需要6 970美元,另外还要加上额外的费用。故选C。
B
Following tips from a tourist guide 15 years ago, Zhao Jiang went to Mahabalipuram, a to
wn, that despite its architectural splendors, golden beach and performing arts, was strictly off the map for Chine holiday­goers at the time. Then in October, came the news that Chine President Xi Jinping and Indian Prime Minister Narendra Modi would have an informal summit at the same aside resort in the Indian state of Tamil Nadu.
“I was happy that Tamil Nadu got the chance to host the summit and enjoy the spotlight, and I was proud that what I have learned and am working on has now become well­known,” Zhao, who heads the Tamil language rvice at China Radio International (CRI), said.
It has been an illuminating journey for Zhao. In the mid­1990s, when she went to study a foreign language at the Communication University of China, she cho her major more on a quirk
“At that time, the university was offering Bangla, Nepali, Swahili and Tamil as foreign languages. I knew Bangla was spoken in Bangladesh, Nepali in Nepal and Swahili in Tanzania. But I had never heard of Tamil and I had no idea where it was spoken. So I sig
ned up for this unheard­of language,” she said.
Today, she is an expert in Tamil, the predominant language in Tamil Nadu. It is also spoken in Sri Lanka, Singapore and Malaysia. One of the oldest languages in the world with a history of about 2,100 years, its script is formidable, leading to a noted Indian business tycoon calling it “the Great Wall of Tamil”.
【语篇解读】本文是一篇说明文。文章主要介绍了中国国际广播电台泰米尔语服务负责人赵江学习泰米尔语的经历以及关于泰米尔语的相关知识。春天用英语怎么说
4. Why did Zhao Jiang go to Mahabalipuram 15 years ago?
A. Chine tourists loved to go there.
B. Leaders often had meetings there.

本文发布于:2023-05-20 19:18:00,感谢您对本站的认可!

本文链接:https://www.wtabcd.cn/fanwen/fan/78/710829.html

版权声明:本站内容均来自互联网,仅供演示用,请勿用于商业和其他非法用途。如果侵犯了您的权益请与我们联系,我们将在24小时内删除。

标签:可知   语言   理解   内容   学期   介绍   西班牙   学习
相关文章
留言与评论(共有 0 条评论)
   
验证码:
推荐文章
排行榜
Copyright ©2019-2022 Comsenz Inc.Powered by © 专利检索| 网站地图